Srednjoškolci, članovi Kino kluba Sisak snimili svoj prvi igrani film

imp

Mediji (7)

U sklopu projekta Godišnji program Kino kluba Sisak kojeg financira HAVC, srednjoškolski članovi Kino kluba Sisak uspješno su snimili svoj prvi film.

 

Kratki film ‘Preobražaj’ prati tinejdžerku Franku koja je zbog nepoznatog razloga upala u depresiju. Kroz film se prati utjecaj njene depresije na njeno ponašanje i prisutnost, kao i reakcije njenih prijatelja na njenu promjenu. Film završava neriješeno, ostavljajući gledatelju da odluči kako se Franka izvuče iz tog repetitivnog ciklusa.

 

Inače projekt je zamišljen kao mala škola filma koja traje cijelu godinu, a u sklopu koje polaznici kroz praksu uče sve što se o filmu ima za naučiti. To uključuje: pisanje scenarija, gluma, montiranje filma, kritičko gledanje filma, režiranje filma i još puno dodatnih vrijednosti kao što su razvijanje organizacijskih i komunikacijskih vještina.

 

Film možete pogledati ovdje → https://youtu.be/5QHo9utBkwY

 

“Pridruži nam se i ti! Jedini preduvjeti su da si osoba spremna na zabavu i rad te da si voljna učiti o novim stvarima kojima bi si mogla obogatiti društveni život i pripremiti se za društvo koje traži maštovite osobe.” – poručuju iz Kino kluba Sisak.

najčitanije