Španjolska večer u Kulturno – povijesnom centru SMŽ

imp

španjolska Večer Naslovna

Savjet mladih Sisačko – moslavačke županije ovoga petka organizira Španjolsku večer – zabavno edukativno druženje na kojem će posjetitelji moći degustirati poznata španjolska jela, upoznati se sa znamenitostima i specifičnostima Španjolske, razgovarati s izvornim španjolskim govornicima te odigrati Kahoot kviz.

 

„Pozivam sve mlade da dođu na Španjolsku večer u Kulturno-povijesni centar SMŽ. Naša Srednja škola Viktorovac pripremit će tradicionalna španjolska jela, zabavljat ćemo se uz španjolsku glazbu, a ugostit ćemo i dva Španjolca koji će pričati o toj zemlji. Zaista očekujemo jednu predivnu večer. Centar za mlade nastavit će s aktivnostima za mlade. Dovodit ćemo robotičare, gamere, tiktokere, influencere, youtubere… Želimo zainteresirati mlade, približiti se njihovom temama, upoznati ih sa svim mogućnostima koje pruža Sisačko-moslavačka županija, od naših smjerova tehničar za razvoj video igara u Srednjoj školi Novska i Tehničkoj školi Sisak, Regionalnim centrom kompetentnosti Tehničke škole Sisak, ali i svim drugim mogućnostima koje mladi imaju na području županije“, rekao je župan Ivan Celjak.

 

Španjolska večer održat će se u Kulturno povijesnom centru Sisačko – moslavačke županije u petak 2. veljače s početkom u 19 sati.

 

španjolska Večer

najčitanije