„(Slučajni) perverznjak“ na Prologu

imp

Gradsko kazalište Joza Ivakić Vinkovci gostuje na 9. Prologu s predstavom “(Slučajni) perverznjak”, monodramom nastalom po tekstu američkog autora Andrewa Goffmana, čiju režiju potpisuje Goran Grgić, a monodramu izvodi Vladimir Andrić. Riječ je duhovitoj životnoj priči o seksualnom sazrijevanju koja oduševljava publiku diljem svijeta.
Vrlo zabavan tekst govori o ozbiljnim stranama naizgled bezazlene priče o ovisnosti o pornografskim filmovima. To je jednako tako priča o odrastanju, upoznavanju seksualnosti i uklapanju u „normalan“ život, raznovrsniji od ovisničke utopije. Uz dobru dozu lascivnosti i još više humora, „perverznjak“ dira svačiju uspomenu pa tako nudi način na koji porok ostaje po strani od glavne matice vlastita života.
Ova se predstava ne preporuča osobama mlađim od 15 godina.
Predstava je na repertoaru u utorak, 8.studenog, 11.2016. godine u Kazalištu 21 u 20 sati.
Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

najčitanije