Siščani koncertom prikupljali pomoć za Darka

imp

261020211635209363.jpeg

Glazbena škola Fran Lhotka i ove je godine bila organizator humanitarnog koncerta kojim se pomaže onima kojima je pomoć potrebna.
Riječ je o koncertu „U srcu s Nikom pomažemo Darku“ koji je održava u spomen ja dječaka Niku Krivošića koji je imao 8 godina kada je preminuo nakon teške bolesti. Kako je njegova majka Sanja Krivošić ujedno i profesorica gitare u Glazbenoj školi koju je i sam Niko pohađao, došla je na ideju da se svake školske godine u mjesecu ožujku održi koncert učenika Glazbene škole Frana Lhotke.
„Surađujemo s Centrom za socijalnu skrb Sisak koji nam uvijek predloži mladu osobu ili dijete koje je u potrebi. Tako smo i ove godine održali koncert na kojem su nastupali učenici osnovne i srednje Glazbene škole Fran Lhotka u raznim komornim ansamblima. Bit je znači u zajedništvu. Da oni nastupaju zajedno, da roditelji, susjedi, bake i djedovi dolaze na te koncerte te da svojim prilozima na ulazu doniraju sredstva kao bi pomogli onima koji su u potrebi.“, rekla nam je prof. Krivošić, dodajući da se ove godine pomoć prikupljala za Darka.
„Darko je 29-godišnji mladić, paraplegičar, u kolicima i kreće živjeti samostalno u stanu koji se preuređuje baš za njega. Planirano je da se prikupljena sredstva utroše za prilagodbu prostora u kojem će Darko samostalno živjeti.“, kaže Krivošić.

Radosni-koncert02 Radosni-koncert03 Radosni-koncert04

Radosni-koncert05 Radosni-koncert06 Radosni-koncert07
Siščani su i ovoga puta pokazali svoje srce i prikupili gotovo 4800 kuna. Ako želite pomoći Darku a niste bili na koncertu možete se obratiti Centru za socijalnu skrb Sisak.

najčitanije