Sisačko kino svoja vrata otvara u petak, 29.svibnja

imp

Nakon Odluke Stožera civilne zaštite o popuštanju mjera koje se odnose na kino, kazališnu i slične djelatnosti, sisačko kino ponovno kreće s redovitim projekcijama.
Tako u petak, 29.svibnja od 17.30 sati možete pogledati film Bloodshot, a u 20 sati film Marica i Ivica. Filmove osim u petak možete pogledati i u nedjelju 31.svibnja.
Projekcije će se održavati prema rasporedu od petka do nedjelje kojeg možete pronaći na njihovom webu.
„Svi se moramo pridržavati propisanih epidemioloških preporuka, stoga molimo posjetitelje da prate istaknute informacije na ulazu u kino, te ih se u potpunosti pridržavaju.
Sisačko kino, kao i sva ostala kina u RH pa i u svijetu, jedno vrijeme će prikazivati filmove koji su već imali svoje premijere te su prikazivani u kinima ili na drugim platformama. Zbog globalne pandemije obustavljena je produkcija novih filmova, te su gotovo svi naslovi odgođeni za razdoblje kada 80% dvorana u svijetu bude radilo normalno. Do tada ćemo nastojati prikazivati filmove koje smo zbog rasporeda morali izostaviti u prošlim mjesecima. Čim se situacija u svijetu normalizira, nastavit ćemo s prikazivanjem novih filmova kao i sva ostala kina. U nadi skorog normaliziranja situacije, očekujemo vas ponovno u kinu.“, kažu u Domu kulture.
Cijena ulaznica ostaje ista, parter 20 kuna, balkon 23 kune, djeca do 12 godina 15 kuna, matineja 15 kuna.

najčitanije