Sisačka povijest kroz objektiv mobitela ili GoPro kamera

mradenovic

261020211635237582.jpeg

Gradski muzej Sisak i Kino klub Sisak organiziraju nagradni natječaj „Prezentacija kulturne i povijesne baštine Siska kroz moderne tehnologije“. Ovaj natječaj provodi se u sklopu Noći muzeja, koja će se održati 1.veljače 2019.godine.
Cilj ovog natječaja je ukazati na mogućnost korištenja mobitela i GoPro kamera u zabilježavanju kulturnih i povijesnih lokacija grada Siska.
Razigrajte maštu i dajte oduška svojoj kreativnosti.
Natječaj se sastoji od četiri kategorije:
1. GoPro snimka do 3 minute
2. Filmovi do 2 minute snimljeni mobitelom
3. Fotografije snimljene mobitelom
4. GIF – ovi
Na natječaju možete sudjelovati u svim kategorijama s maksimalno tri prijavljena rada iz svake kategorije u tehnici po vašem izboru te imate slobodu u obradi i dizajnu fotografije, videa, GIF-a. Prezentacija najboljih radova održat će se za vrijeme Noći muzeja, 1. veljače 2019. godine, u Gradskom muzeju Sisak. Stručni žiri odabrat će iz svake kategorije najbolje i dodijeliti nagrade autorima.
Radovi se primaju do 25. siječnja 2019. godine na e-mail: matija@kks.hr pod naslovom „Za Noć muzeja natječaj“, zajedno s imenom i prezimenom autora te nazivom rada. Fotografije se šalju u digitalnom obliku, format JPEG ili JPG.
Autor (stariji od 16 godina, profesionalci i amateri), slanjem foto/video uratka potvrđuje autentičnost snimljenih fotografija te preuzima odgovornost za prijavljeni sadržaj. Organizator bez naknade može koristiti odabrane fotografije za reprodukciju u katalogu i objavu u svrhu promocije festivala, natječaj i izložbe.

najčitanije