„Čuješ li mama moj vapaj?!“ – nova predstava Scene Sisak

imp

čuješ Li Moj Vapaj

„Čuješ li mama moj vapaj?!“ – naziv je nove predstave Scene Sisak koja će premijerno biti izvedena 1.travnja u Domi INA Rafinerije.

 

Crnohumorna drama “Čuješ li mama moj vapaj ?!” kroz likove jedne obitelji priča priču o društvu, koje bez obzira na protok vremena i civilizacijska dostignuća, ostaje primitivno i u svojoj suštini nepromijenjeno. Priča je to o obitelji u kojoj se loše navike prenose s generacije na generaciju, a svaka generacija postaje sve okrutnija.
Malograđanskim nazorima i iskrivljenom sistemu vrijednosti kao kontrapunkt stoji LJUBAV i vječna potraga za njom.
Predstava nameće pitanje koliko sami odgajamo svoju djecu a koliko ih odgaja društvo? Može li pojedinac u današnjem društvu uopće preživjeti ako se ne prilagodi sistemu u kojem vladaju korupcija, krađa, ubojstva?
Možemo li mi uopće nešto promijeniti? I kako?

U predstavi igraju: Fatima Bećirović, Olja Crnobrnja, Ivona Hodak, Sanja Zagorac, Daniel Berdais, Zoran Ivanić, Tihomir Kosić i Miloš Pejaković.
Autor teksta je Vojislav Savić, a režiju potpisuje Tihomir Kosić.

 

Premijera predstave „Čuješ li mama moj vapaj?!“ održat će se u subotu 1.travnja u 20 sati u Domu INA Rafinerije.
Ulaz na predstavu je slobodan ali je potrebno rezervirati mjesta. Mjesta se mogu rezervirati porukom s imenom i prezimenom te brojem potrebnih mjesta na email: scena.sisak@gmail.com.

najčitanije