Rođendanski tulum Green Hilla

ibb

261020211635249331.jpeg

Veliki tulum povodom prvog rođendana sisačke Udruge za promicanje kulture Green Hill održat će se u subotu, 9. prosinca u Klubu mladih Skwhat.

Nakon organizacije iznimno uspješnog prvog hip-hop partija sezone u sisačkom Skwhat-u, Green Hill-ovci su odlučili u istom prostoru obilježiti i godinu dana od svog osnutka.

Ova još uvijek mlada udruga vrlo je lako prikupila simpatije svojih sugrađana, a u svojoj prvoj godini postojanja pokazali su nam koliko su kreativni i željni promjena. Surađivali su s inicijativom Artist Nouveau, odradili folija session na rokiću, izradili su i nekoliko novih grafita, videa te su naravno stvarali i nove glazbene trake. Također, u Sisak su doveli i repere iz Zadra, te poznatu zagrebačku ekipu,  ali njihova glavna zasluga je zapravo u promoviranju mladih sisačkih umjetnika i zaljubljenika u hip-hop scenu. Najbolje su nam to pokazali Rapetiranjem u sklopu kojeg smo u listopadu imali priliku čuti najnovije radove članova Green Hill-a te IronWorx productiona, a mogli smo pogledati i izložbu skica lokalnih grafitera.

U svakom slučaju, na ovaj rođendanski party pozvani su svi kako bi zajedno s članovima Green Hilla proslavili sve što se dosad napravilo, ali i kako bi se rodila i koja nova ideja.

Kao i na prvom partyju, Green Hill će rođendansko slavlje započeti otvorenjem izložbe. Prigodno, Green Hill će predstaviti sve što su napravili u protekloj godini na velikom platnu u dvorani SkWhata.

Glazbeni dio programa je i ovog puta šarolik pa ćete tako svima dragog LittleVexa s bendom Reagulje slušati na otvorenju od 22 sata, nakon čega ćete imati prilike vidjeti kako se dečko od gume Đulijano savija i pleše, potom nastupa Šarena pojava, već dobro znani sisački rock/rap ansambl. Nakon ponoći Green Hill i Ironworx production ovoga puta uz pratnju benda podijeliti će svoje mišljenje i predstaviti nam se u novom ruhu. Nakon njih slijedi ZELEktro – dio programa posvećen elektronskoj glazbi u sklopu kojeg ćemo imati priliku rasplesati se na ritmove Kristijana Kozlowskog, Elapsa i Ivan J(SkLab), dečkiju s lokalne scene.

Program će trajati do ranih jutarnjih sati, a upad je naravno besplatan! Unos pića slobodan.

najčitanije