Razgovaraonica „Izražavanje osjećaja“

imp

261020211635255095.jpeg

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Ogranak Caprag Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak organiziraju danas od 18 sati razgovaraonicu na temu izražavanja osjećaja.
„Da bismo mogli ovladati svojim osjećajima, da oni ne bi zavladali nama – trebamo ih biti svjesni, sposobni ih prepoznati i uočiti ih kada se pojave. Ako ih negiramo i potiskujemo, ako ih nismo svjesni kada se pojave – tada one dobivaju vlast nad nama i mogu djelovati destruktivno na nas i naše odnose. To vrijedi i za radost i tugu; za gnjev i depresiju; za iznenađenje i sreću pa čak i za samu ljubav.“ – rekla je voditeljica razgovaraonice mr.sc. Daša Poredoš Lavor dodajući kako je svrha razgovaraonice emotivno osnaživanje, učenje vještine izražavanja osjećaja, unaprjeđenje komunikacijskih vještina i ojačavanje prilagodbenih kapaciteta za životu sadašnjosti i budućnosti.
Na susretu će svi sudionici moći sudjelovati u popunjavanju malog upitnika o izravno izražavanim osjećajima, a rezultate će se zajednički prokomentirati.
Razgovaraonica je dio volonterskih aktivnosti projekta SuPER – Susreti podrške, edukacije i rada koji je podržan od Grada Siska.

najčitanije