„Ravnatelj kazališta“ Aplauz teatra otvara Kulturno ljeto

imp

261020211635254589.jpeg

KULturno ljeto KKV-a otvorit će Aplauz teatar s duhovitom operom „Ravnatelj kazališta“ Djelo W.A. Mozarta tijekom godina doživljavalo je mnoga libreta. Njegov ‘ravnatelj’ poslužio je brojnim svjetskim pozornicama da progovore o kazalištu, ne samo kao o umjetnosti već i o životu samog kazališta. Redatelj opere je Marko Juraga.
„Uslijed kulturnih reformi, rezanja troškova, “mijenjanja smjera kulturnog razvoja”, zgrada popularnog gradskog kazališta biva zatvorena te je njezin dotadašnji ravnatelj, Oto Kunšt, prisiljen osnovati nezavisnu putujuću kazališnu trupu. U suradnji s novim pomoćnikom, glumcem Bufom, mora pronaći ansambl; glumce i pjevače, umjetnike svih profila, kao i investiture, sponzore, donatore koji su voljni osigurati život kazalištu pa makar i putujućem. Glume: Slavko Juraga, Goran Malus, Ervin Baučić, Lana Blaće, Kristina Habuš, Danijela Pintarić, Josip Čajko, Tomislav Parmać i Lovro Juraga.“ – najavljuju iz Doma kulture.
Osiguran prijevozom brodom, polazak broda u 20,30 sati ispred Malog Kaptola, a povratak u 22,40 sati. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 044/527-479 ili 044/527-478. Ulaz na program je besplatan.
Ravnatelja kazališta u atriju Starog grada možete pogledati večeras, 1.lipnja, od 21 sat. U slučaju kiše program će se održati u Kazalištu 21.

aplauz-teatar-ravnatelj-kazalista

najčitanije