Prošlogodišnji pobjednici Star Film Festa na novom izdanju Star Gardensa

mradenovic

251020211635197763.jpeg

Star Film Fest nastavlja sisačku publiku kroz Star Gardens uvesti u ovogodišnje izdanje festivala. U subotu, 21. kolovoza u 21 sat obilježit će još jedno ovogodišnje izdanje Star Gardensa i to u vrtu obitelji Margić na adresi Ulica kralja Tomislava 9 u Sisku.

Na ovom izdanju Star Gardensa također se prisjećamo prošlogodišnjih pobjednika Star Film Festa. Prikazani će biti igrani filmovi “A perfect turn” autora Minha Kima i “Quarantine alone or with milk?” Gabi Cuevas i “Sherbet” Nikole Stojanovića te dokumentarni film “Zašto mama vazda plače” Karmen Obrdalj, a samu večer će započeti dokumentarno-televizijski film “A gdje su umjetnice” autorica Ive Marušić i Klare Berdais.
Očekuju Vas i osvježavajući napitci te promotivni materijali ovogodišnjeg zvjezdanog izdanja Star Film Festa, a zvjezdani splet prirode i opuštenosti dvorišta obitelji Margić pobrinuti da večeri pod sisačkim nebom budu što čarobnije.
Broj mjesta je ograničen, a kako bi čarobne filmske večeri proveli u što sigurnijem okruženju potrebno je ispuniti obrazac kojim potvrđujete svoj dolazak.

najčitanije