Promocija knjige „Bodljikava knjiga“ Siščanke Ive Dužić

imp

261020211635229316.jpeg

„Bodljikava knjiga“ naziv je romana za djecu autorice Ive Dužić koji će svoju promociju u Sisku imati u petak, 8.studenog u Državnom arhivu Sisak s početkom u 20 sati.
Ova mlada Siščanka napisla je kratki roman u kojem se radnja odvija na dnu Jadranskog mora. Priča potiče čitatelja na promišljanje o očuvanju prirodnih ljepota Jadrana te promovira važnost i ljepotu čitanja. Napete pustolovine glavnih junaka koje se bave temama djetinjstva, prijateljstva i zaljubljivanja prate sjajne ilustacije nagrađivanog svestranog umjetnika Davora Schunka.
Iva Dužić rođena je 1980. godine u Sisku gdje i danas živi i radi. Autorica je tekstova slikovnica “Sisak Smjehograd” i “Priča o Žirku” te autorica zbirke pjesama “Sve što vrijedi: pjesme za obiteljsko čitanje” za koju je dobila prvu nagradu “Kitica” 2016. godine.

iva dužić bodljikava knjiga
„Bodljikava knjiga“ njezin je prvi kratki roman za djecu koji je izdavačka kuća Ibis grafika uvrstila u projekt poticanja kritičkog čitanja „Naša mala knjižnica“ u školskoj godini 2019./2020.
Na promociji će o knjizi uz autoricu govoriti ilustrator Davor Schunk i Saša Krnic u ime izdavačke kuće.

najčitanije