Prolog se nastavlja uz „Važno je zvati se Ernest“

imp

Nastavak Festivala regionalnih kazališta Prolog nastavlja se u petak, 20.listopada, s predstavom „Važno je zvati se Ernest“ Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca.
„Predstava koja je prvi puta izvedena u Londonu 1895. godine, i koja je svoju prvu hrvatsku izvedbu doživjela 1910. godine u Zagrebu, doživjela je i svoje karlovačko izdanje. Prijatelji Oskar i Ivan, ne znajući jedan za drugoga stvaraju dvostruke identitete koji im omogućuju odmak od okoline , ostvarivanje ciljeva, slobodu i naravno zabavu. Cijela ta priča možda bi i prošla nezamijećeno da oboje nisu uzeli ime “Ernest” koje znači – onaj koji pokazuje obilje osjećaja, onaj tko je pouzdan i istinit.“ – kažu najavljujući predstavu u sisačkom Domu kulture.
Režiju potpisuje Mario Kovač, a glume Vanja Gvozdić, Peđa Gvozdić, Barbara Rocco, Katarina Baban, Giulio Settimo, Katarina Strahinić, Petra Cicvarić i Nino Pavleković.
Predstava „Važno je zvati se Ernest“ u Kazalištu 21 bit počinje u petak, 20.listopada u 20 sati.
Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Cijena pretplatničke ulaznice je 200 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat, kao i vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

najčitanije