Prolog ide dalje uz „Tri treća tromjesječja“

st

261020211635251217.jpeg

Festival regionalnih kazališta Prolog nastavlja se u utorak, 11. listopada gostovanjem predstave „Tri treća tromjesečja“ Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca.
Predstavom ˝Tri treća tromjesečja˝ Gradsko kazalište u Vinkovcima obilježilo je 100 godina organiziranog kazališnog života u tom gradu i za tu prigodu okupilo ženski autorski tim koji je publika u Vinkovcima, na premijernoj izvedbi, ispratila snažnim pljeskom i smijehom.
Priča o muško – ženskim odnosima prati sat vremena prije poroda triju žena, zbog velikog trudničkog trbuha slabo pokretne i iznimno znatiželjne Ivane (Mia Krajcar), buduće manekenke Ive (Martina Stjepanović) i Ivone (Nikolina Ljuboja) koja bi bila najsretnija da joj se ljubavnik, ponukan njezinom trudnoćom, razveo i njome oženio. Ove tri žene na početku ne mogu pronaći zajednički jezik, ali tijekom predstave se povežu na najneočekivaniji način.
Režiju potpisuje Frana Marija Vranković, a u prestavi igraju Mia Krajcar, Martina Stjepanović i Nikolina Ljuboja.
Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna, a u prodaji i pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna.
Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije/programa. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

najčitanije