"Proljetno čišćenje" Kluba mladih SKWHAT

imp

261020211635233860.jpeg

„Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu“ – moto je ovogodišnjeg izdanja manifestacije Hrvatska volontira koju od 22. do 25. svibnja organizira Hrvatski centar za razvoj volonterstva.
Ova manifestacija održava se već devetu godinu zaredom i njome se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.
U manifestaciju je nizom akcija uključen i Sisak a jedna će se održati već sutra.
Koordinacija Udruga Mladih Siska održati će u srijedu, 22.svibnja, proljetno čišćenje Kuba mladih “SKWHAT”. Klub mladih “SKWHAT” je dugogodišnji projekt Koordinacije Udruga Mladih Siska. Planira se čišćenje unutrašnjosti kluba, te i vanjskog dijela uz pozitivnu atmosferu i druženje volontera različitih udruga.

“Bilo da te zanima što rade volonteri kluba, ili te uhvatila nostalgija, želiš popiti kavu, ili da si prepričamo nestašne dogodovštine s jednog od partija, naleti bilo kada između 16 i 21, makar na 15 minuta, mi smo tamo. Možda se zaigra i kakav board game ili čak YuGiOh.”, kaže ekipa iz SKwhat-a.

Trenutno u K.U.M.S.-u djeluje šest udruga, te je svima zajednička svrha promoviranje, širenje i osnaživanje alternativne kulture Grada Siska.
Akcija traje od 16 do 21 sat.

najčitanije