Prijavi se na Planet film

ibb

Kino klub Sisak organizira filmsku radionicu „Planet film“ namijenjenu učenicima sisačkih osnovnih škola. Polaznici će u razdoblju od listopada do studenog u prostorijama Kino kluba Sisak učiti osnove snimanja filmskog materijala, zatim montažu slike i zvuka, te kopiranje i umnožavanje filmova.

Voditelji radionica bit će Teo Vukšan i Marinko Marinkić, uz asistenciju voditelja projekta Matije Holjevca i projektne asistentice Lucije Madjanović, koji će svoje znanje i vještine usmjeriti na izobrazbu mladih filmaša u kategorijama igranog i dokumentarnog filma.

Konačni proizvod radionica, odnosno cilj, je snimiti dva filma, igrani i dokumentarni. Filmovi će se prikazati na javnim promocijama u prostorijama Kino kluba Sisak, a i aplicirat će se na brojne filmske festivale, kako unutar tako i van Hrvatske.

Prijaviti se možete do 25.10.2018. putem službene stranice http://kks.hr/prijava-na-radionicu/ ili na broj mobitela 099 591 5656. Osim učenika osnovnih škola, poziv je otvoren i za njihove nastavnike koji bi željeli naučiti više te i sami kasnije pokrenuti filmske grupe u svojim osnovnim školama.

Prva radionica održat će se 27. listopada u prostorijama Kino kluba Sisak na adresi Rimska 2 u jutarnjim satima, a o točnom rasporedu terminima polaznici će biti obaviješten ina vrijeme.

najčitanije