Premijera predstave Intimus

ibb

261020211635249346.jpeg

Scena Sisak na kazališne daske postavlja novu predstavu “Intimus” koja će premijeru imati u subotu, 9.12.2017. godine u 20 sati u Kazalištu 21.
Tekst potpisuje Jelena Kajgo, adaptaciju teksta i režiju Tihomir Kosić.
Radnja drame Intimus smještena je u toaletu ekskluzivnog restorana. Priča počinje susretom i “punim kontaktom” dvoje glavnih junaka u tom bizarnom prostoru kroz koji potom prolaze ostali akteri: sestra glavne junakinje, uspješna odvjetnica – zaljubljena u svog zeta, zatim muž, uspješni političar te konačno ljubavnik koji je istovremeno muževljev najbolji prijatelj … Suvremeno društvo postaje sve surovije. Borba za novac, vlast i moć uvukla se u svaku poru. Kako funkcionira pojedinac u sustavu u kojem je najvažnije dobro se prodati? Postoje li granice preko kojih ne prelazi u ostvarivanju svojih ciljeva? Što je s poštenjem? Moralom? Savješću? Što je s Ljubavlju? Psi pušteni s lanca u svijetu mediokriteta. Grizu. Distopija.
Igraju: Kristina Hodak, Zoran Ivanić, Tamara Jovanović, Tihomir Kosić i Stiv Stipić.  Prodaja ulaznica: Dom kulture KKV i Fluid Coffee Bar.

najčitanije