Premijera predstave “Groznica božićne večeri” Dramskog studija Kocka i Kockica

imp

261020211635249121.jpeg

Polaznici Dramskog studija „Kockica“ i Dramskog studija „Kocka“ Doma kulture Kristalna kocka vedrine marljivo su se pripremali i uvježbali svoje božićne pričice koje su objedinili u naslovu ovogodišnje božićne produkcije „Groznica božićne večeri“ čiju režiju potpisuje Dubravka Granulić.
“A kad je riječ o groznici, onda možete očekivati svašta! Prava groznica počinje kada jedan Snjegović na Južnome polu pokuša ostvariti neostvarivu želju, kada se sobovi razbole pa Mrazići preuzmu ulogu Djeda Božićnjaka. Stvari se još više zakompliciraju kada Djedica odluči otići u mirovinu i potraži sebi ravnu zamjenu. Iznenadit će nas i dvojica vilenjaka koji, nekim čudom, završe u našem gradu i potraže posao. Vrhunac je komična priča o nezadovoljnoj Baki Mraz koja se poželi uljepšati u Salonu za ljepotu kod lijepe Marte.“ – najavljuju premijeru iz Doma kulture.
Posjetitelji kazališta imat će prilike uživati u jedinstvenim komičnim likovima i idiličnoj božićnoj atmosferi koju će na svoj način ostvariti trideset osam polaznika Dramskog studija „Kocka“ i „Kockica“.
Božićna produkcija Dramskog studija „Kockica“ i Dramskog studija „Kocka“ Doma kulture Kristalna kocka vedrine održat će se u petak, 15.prosinca, u 19 sati u Kazalištu 21.
Ulaz je slobodan uz prethodnu rezervaciju.
Nakon premijerne izvedbe, djeca grada Siska imat će priliku pogledati reprizu produkcije „Groznica božićne večeri“ u subotu, 16.12.2017. godine u 10 sati u Daskalištu u sklopu obilježavanja manifestacije „Božić u srcu grada“.

najčitanije