Posljednji Srbin u Hrvatskoj na platnu Star Film Festa

mradenovic

261020211635230989.jpeg

Drugog dana Star Film Festa sisačka publika osim festivalskih filmova ima priliku pogledati film ”Posljednji Srbin u Hrvatskoj”. Dugometražni prvijenac redatelja Predraga Ličine već je nagrađivan, a publika će svoj sud o filmu moći dati nakon projekcije.
”Ovaj zanimljiv i urnebesan film preispituje klasične podjele u društvu temeljene na nacionalnosti, te problemu istih pristupa na izrazito humorističan način. Po nekima prvi je to film o zombijima u Hrvatskoj, a mi ga svakako preporučujemo pogledati. Ovdje Hrvat glumi Srbina, Srpkinja Hrvaticu, Hrvatica Slovenku, a Srbin Amerikanca što filmu daje dodatnu dimenziju. Poseban festivalski ugođaj, dobro društvo, dobra glazba, grickalice i osvježavajuća pića čine savršeno okružje za upijanje ove akcijske komedije s elementima horora. Ipak, uz Star Film Fest nema razloga za strah pa vam garantiramo kako će vas film više nasmijati nego što će vas uplašiti,” napominju organizatori.
Projekcija će se održati 30.kolovoza s početkom u 20:20 u vanjskom prostoru Kazališta 21 na adresi Trg grada Heidenheima 3.

najčitanije