Poetska večer „Sisački pjesnici i prijatelji“

imp

261020211635235933.png

Diljem svijeta, 21. ožujka, obilježava se Svjetski dan poezije, a u Sisku će se obilježiti kroz malu svečanost poezije koja će u Odjelu Caprag početi u 18 sati.
„Ugostit ćemo kako etablirane, tako i perspektivne sisačke pjesnike koji zadnjih godina aktivno djeluju na poetskoj karti našega grada, ali i šire. Naši domaći pjesnici okružit će se svojim kolegama pjesnicima i glazbenicima iz drugih gradova. Publici će zajedno predstaviti repertoar svojih ponajboljih pjesama, a interpretirat će i poeziju svojih pjesničkih uzora sa svjetske scene.“, najavljuju iz sisačke knjižnice.
Na poetskoj večeri sudjelovat će Sanja Domenuš, Anamarija Borić, Branko Tompić, Salih Kulović, Jasna Kapelec, Ljubica Šporčić, Ivana Švragulja, Ines Kosturin, Matea Andrić, Vesna Rogulja Mart, Ivan Novak, Marijo Lovreković, Mirjana Petrović Mikulić, Danko Tomanića i Denis Vidović.
Poetska večer pod nazivom „Sisački pjesnici i prijatelji“ u Odjelu Caprag sisačke knjižnice održat će se u četvrtak, 21.ožujka, s početkom u 18 sati.

najčitanije