Otvorene prijave za volontere na Star Film Festu

mradenovic

251020211635199482.jpeg

Ljeto pred nama donosi još jedno izdanje Star Film Festa. Organizatori su otvorili prijave za volontere.

„Pridružite nam se na osmom putovanju do zvijezda od kojeg ste udaljeni samo nekoliko klikova. Pridružite nam se u pripremi ali i realizaciji ovogodišnjeg Star Film Festa tako da ispunite hrvatsku prijavnicu ili englesku prijavnicu. Prijaviti se možeš za rad u pripremi festivala, u uredu za goste ili info pultu. Svoju kreativnost možeš pokazati i kroz fotografiranje ili snimanje, a komunikacijske vještine možeš usavršiti ako se prijaviš za rad u media sektoru. Tražimo odgovorne, mlade, inovativne i predane volontere, a zauzvrat nudimo iskustvo, dobru atmosferu i svijet filma pod zvjezdanim nebom“, poručuju organizatori.

Osmo izdanje Star Film Festa održava se u razdoblju od 26. do 28. kolovoza 2021. godine, a prijave za volontere su otvorene do 1. kolovoza 2021. godine.

Zbog situacije uzrokovane nizom mjera protiv sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19 realizacija Star Film Festa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi. Ipak, volonteri su sada važniji nego ikada i zato tražimo baš tebe. Pridruži se zvjezdanoj posadi Star Film Festa i ne dopusti da tvoja volonterska knjižica ostane nepopunjena.

najčitanije