Otvorene prijave za foto natječaj “Sisak pod zvijezdama”

mradenovic

251020211635199342.jpeg

Star Film Fest za sve ljubitelje fotografije otvara foto natječaj na temu zvijezda. Na natječaju mogu sudjelovati i amaterski i profesionalni fotografi. Izložba najboljih fotografija održat će se na Star Film Festu ove godine od 26. do 28. kolovoza, a stručni žiri odabrat će fotografije i dodijeliti poklon pakete festivala.

„Na natječaj se mogu poslati 3 fotografije po vašem izboru. Kao ljubitelji novog i kreativnog dajemo vam otvorene ruke u obradi fotografije“, poručuju organizatori.

Radove šaljete na e-mail: info@sfilmfestival.com do 01.08.2021. s naslovom “Sisak pod zvijezdama” zajedno s imenom i prezimenom autora te nazivom fotografije. Fotografije se šalju u digitalnom obliku u JPEG ili JPG formatu rezolucija 300 dpi.  Maksimalno 3000 px po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15 MB.

Sve fotografije šalju se putem WeTransfera ili Google diska, odnosno u samom e-mailu šaljete poveznicu na vaše fotografije.

Autori (stariji od 16 godina,profesionalci i amateri), slanjem fotografija potvrđuju autentičnost snimljenih fotografija, te preuzimaju odgovornost za prijavljeni sadržaj. Organizator bez naknade može koristiti odabrane fotografije za reprodukciju u katalog i objavu u svrhu promocije festivala,natječaja i izložbe.

Fotografije koje ne zadovoljavaju uvjete natječaja neće se razmatrati prilikom selekcije.

najčitanije