Otvorene prijave natjecateljskog programa 11. Star Film Festa

Sff Otvorene Prijave 1024x768

Star Film Fest i Kino klub Sisak pozivaju sve mlade autore kratkometražnih filmova da prijave svoje filmove na natječaj za sudjelovanje u natjecateljskom programu ovogodišnjeg jedanaestog izdanja Star Film Festa!

Na festival svoje filmove mogu prijaviti osobe koje imaju najmanje 18 godina i koje nisu starije od 35 godina u trenutku godine proizvodnje filma.

Prijaviti se mogu dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski filmovi, pri čemu film mora biti produciran u protekle dvije godine (1.1.2022.), a prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 20 minuta.

Filmovi se prijavljuju putem online servisa FilmFreeway, a detalji o prijavama, uvjetima i specifikacijama mogu se pronaći u pravilniku festivala koji se nalazi na službenim stranicama SFF-a.

U cilju promocije domaćih i regionalnih filmova i autora  prijave pristigle iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije i Crne Gore se ne naplaćuju, dok su prijave iz ostalih zemalja besplatne do 26.2.2024.

 

Prijave su otvorene do 19. svibnja 2024. godine.

najčitanije