Online izložba „Ljubav prema znanju“

imp

251020211635205938.jpeg

Gradski muzej Sisak se uključio i u aktivnosti vezane uz edukativnu akciju Sekcije za muzejsku pedagogiju i kulturnu akciju Hrvatskog muzejskog društva čija je ovogodišnja tema „Ljubav“.
Naziv pod kojim se Gradski muzej Sisak uključuje u akciju je ”Ljubav prema znanju”, a zbog novonastale situacije uzrokovane virusom Covid-19 proveo se na nesvakidašnji način.

Ljubav prema znanju
„Iako naši najmlađi korisnici nisu bili u mogućnosti posjećivati muzeje, znamo da su i u svojim domovima bili jako kreativni te izradili mnoštvo radova. Okupili smo te radove i pripremili ovu on line izložbu, a uskoro ćemo otvoriti ovu izložbu u našim izložbenim prostorima. Tema nije bila određena, važno je samo da su se djeca zabavljala i uživala stvarajući svoj rad! Zahvaljujemo se svim roditeljima i djeci na poslanim radovima. Zahvaljujemo se učiteljima Sanji Basti (OŠ 22. lipnja iz Siska), Bojanu Iličiću (OŠ Sela, Područna škola Greda) , prof. Kristini Sertić-Pelc (OŠ Galdovo) i prof. Hrvoju Drvodeliću (OŠ Braća Bobetko iz Siska) što su nam poslali radove svojih učenika.“, poručuju iz Gradskog muzeja Sisak.
Izožbu možete pogledati ovdje.

najčitanije