„Očeš, nečeš, doktor“ večeras u Domu kulture

imp

261020211635256519.jpeg

Najnovija komedija Kerekesh Teatra, nastala u koprodukciji s HNK u Varaždinu, u režiji Ljubomira Kerekeša “Očeš, nečeš, doktor” večeras stiže na daske Doma kulture Sisak.
Redatelj je ovoga puta odlučio pomaknuti granice svojih predstava i osim svakodnevnih problema “malog” čovjeka, progovoriti i o svakodnevnim problemima indijanaca. Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je…cijepati drva.

U predstavi glume: Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk i Zoran Pribičević.
Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sati te vikendom sat vremena prije projekcije / programa. Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike i studente te grupni posjet (10 i više ulaznica) 40 kuna.
Predstava u Domu kulture počinje u 20 sati.

najčitanije