„Nutritivna medicina sve liječi“ – predavanje dr. Vlaste Rajković

imp

U Odjelu Caprag sisačke knjižnice u petak, 24.svibnja, s početkom u 18 sati dr. Vlasta Rajković održat će se predavanje “Nutritivna medicina sve liječi”
Vlasta Rajković doktorica je medicine, psihoterapeut, učitelj soularta, učitelj soulyoge i soulpilatesa, voditelj “projekta holističkog zdravlja”.
Polaznici predavanja dobit će vrhunske praktične informacije kako spriječiti i iscijeliti degenerativne disbalanse – tumore, hipertenziju, diabetes mellitus, autoimune disbalanse, upale zglobova, migrene, Chronovu bolest, probavne disbalanse i sve druge psihosomatske disbalanse.
Holistički liječnici podučavaju vrhunski stil života koji omogućuje savršenu prevenciju i apsolutno iscjeljenje svih disbalansa i podržavaju klijente/pacijente da živeći vrhunski stil života žive maksimalnu kvalitetu života, savršeno zdravlje na svim nivoima od duha do tijela.
Polaznici će također dobiti informacije o vrhunskoj antistresnoj metodi koja unaprjeđuje život na svim nivoima i harmonizira ga s unutarnjim savršenstvom i prirodnim zakonima.

najčitanije