Najseksi komedija ikad “Boeing Boeing” na daskama Doma kulture

imp

261020211635235917.jpeg

Na daske sisačkog Doma kulture u četvrtak 21.ožujka u 20 sati izlazi Kazalište Vinkovci s najseksi komedijom ikad – “Boeing Boeing”.
”Boeing Boeing” je predstava koja počiva na nizu zabuna i duhovitih obrata koji nastaju zbog zamršenih muško ženskih odnosa. Bernard je mladi pariški arhitekt, potomak ugledne i moćne obitelji i glavni predstavnik zlatne mladež Pariza koji ima jednu tajnu. Naime, Bernard nema jednu, nema dvije nego čak – tri zaručnice! Vješto balansira između svojih nevjesta koje doslovno lete kroz njegov život jer sve tri su po zanimanju stjuardese. Britanka Glorija, Talijanka Gabrielle i Njemica Gretchen tako se izmjenjuju u njegovom stanu po dobro uhodanom rasporedu, ali kada se iz vedra neba pojavi njegov poznanik Robert, a koji ima vlastitu osmrtnicu u džepu, raspored druženja krene se urušavati. Robert i Bernard pokušat će učiniti sve da se tri zaručnice ne susretnu, iako će cijeli dan provesti u istom stanu.

Cijena ulaznice je 50 kuna a studenti, učenici i umirovljenici izdvojit će 40 kuna. Mogu se kupiti na blagajni Doma kulture ili online na www.ulaznice.hr.

boeing boeing

najčitanije