POP ROCK ŠKOLA SLAVI ROĐENDAN

„Mi nismo više klinci“ – u subotu produkcija učenika Pop rock škole

Pop Rock škola

Tom prigodom održat će se i promocija albuma Pop rock škole, pod naslovom ''Muzika je ključ''

Pod motom ”Mi nismo više klinci”, Pop rock škola Sisak će održati produkciju na kojoj će zasvirati 30-ak najmlađih učenika škole iz Siska, Ivanić Grada, Kutine, Čazme, Petrinje i Zagreba te polaznici međunarodnog blues kampa Lonjsko polje.

 

Tom prigodom održat će se i promocija albuma Pop rock škole, pod naslovom ”Muzika je ključ”, na kojem se nalazi 14 autorskih pjesama i pjesme snimljene prilikom boravka učenika u svjetskoj kolijevci bluesa, u američkom Memphisu. Album uključuje i DVD s dokumentarnim filmom Od „Lonjskog polja do Memphisa“ te četiri video spota.

 

Uz  djecu sviraju  poznati glazbenici koji godinama rade kao mentori i učitelji u Poprock školi:  Toni Janković, Adonis Dokuzović, Zlatan Ćehić, Zele Lipovača, Boris Hrepić, Robert Krkač, Srđan Jug, Toni Eterović,  Dejan Nikolić.

 

„Pop rock škola osnovana je prije šesnaest godina, a  ovaj album  je nastao kao kruna i plod minulog rada,  strasti i želje da prenosimo naše znanje i iskustvo  na mlade naraštaje kako bi i oni sutra bili kao njihovi mentori.

 

Kao i sve dosadašnje produkcije Pop rock škole, i ovaj će koncert biti humanitarnog karaktera. Održat će se u subotu, 5. veljače u Voodoo baru u Sisku, s početkom u 12 sati.

najčitanije