Mali Urbani Festival od ove godine na više lokacija

mradenovic

261020211635276481.jpeg

Dvanaesto izdanje Malog Urbanog Festivala ove se godine širi na nekoliko lokacija. Klub mladih SKWHAT više neće biti jedino mjesto održavanja festivala, već će se ovogodišnji program održavati i u Starom Gradu te na kupalištu Zibel.

Otvaranje festivala u petak, 25. rujna,  održat će se u prostorijama SKWHAT-a, nakon čega će se održati svečana sjednica KUMS-a i “Forum umrežavanja”. Od 17:30 program se seli u Stari Grad gdje će B.A.K.A. Productions predstaviti svoj dosadašnji rad na području filma i videa, nakon čega slijedi izložba Višeslava Laboša, Party Flayer na kojoj će se prikazati promo materijali i letci hrvatske party scene. Za kraj dana posjetitelje očekuje elektronički glazbeni program. Od 16 sati u Gemi počinje preparty, nakon čega se brodom “Juran i Sofija” polazi u Stari Grad. U 22  sata počinje “Pulse Party Stari Grad” na kojemu će nastupati Petar Dundov, Dav, Kristijan Kozlowsky, G&G i Omar.  

MUF-Plakat

Subotnji program počinje u 13 sati u Klubu SKWHAT s drugim dijelom predstavljanja rada B.A.K.A. kolektiva, nakon čega se program seli na kupalište Zibel. Ove se godine priprema Balltriatlon-nogometne, odbojkaške i košarkaške utakmice u trajanju od 15 minuta. U 22 sata počinje rock glazbeni program festivala na kojemu nastupa Krankšvester, M.O.R.T., Moskau, Punčke, Uma Thurman i Spleen G. Nedjelja je rezervirana za izložbu Street art programa od 13 sati, a od 15 do 20 sati održat će se izložba fotografija i videa nastalih na prethodna dva dana festivala.

Dnevne karte po cijeni od 40 kn i festivalsku kartu u iznosu od 60 kuna, možete kupiti od 11.rujna u Voodoo baru i Fluidu.

najčitanije