Mali filmski razgovori na Star Film Festu

Masterclass

Ovogodišnje 11. izdanje Star Film Festa donosi diskurzivne programe u potpunosti posvećene filmu i filmskom stvaralaštvu.

 

U petak, 30. kolovoza s početkom u 17 sati u hladovini Šetališta Vladimira Nazora u sklopu Malih filmskih razgovora imati ćete priliku uz razgovor s autorima/icama saznati sve o filmovima natjecateljskog programa.

 

Subota, 31. kolovoza na Šetalištu Vladimira Nazora u 15 sati donosi masterclass na temu Međunarodne suradnje na filmskim projektima. Na masterclassu će sudjelovati filmski snimatelj i producent Jonathan Hall (SAD) poznat po radu na filmovima kao što su ‘The Beekeeper’, ‘The Hitmen Diaries: Charlie Valentine’, ‘Larry Crowne’, ‘The Last Sentinel’ i mnogih drugih u kojima su glumili svjetski poznati glumci kao što su Tom Hanks, Julia Roberts, Don Wilson i Peter Allas, producent, glumac i voditelj lokacija Matt Easton (SAD) najbolje znan po svom radu na filmovima kao što su ‘Amp House Massacre’, ‘Malibu Horror Story’, ‘Khloe Kane: The Listing’ i ‘Archenemy’.

 

Na masterclassu će također sudjelovati i hrvatska producentica Anita Juka, osnivačica producentske kuće 4 film. U karijeri dugoj preko 15 godina, producirala je 16 filmova i 8 europskih koprodukcija različitih žanrova, među kojima su dugometražni igrani filmovi, dugometražni dokumentarni filmovi, kratkometražni filmovi i nedavno jedna dramska TV serija. Razgovor će moderirati mlada producentica, Laura Prpić.

najčitanije