Ljetna razbibriga u knjižnici

ibb

261020211635231441.jpeg

Narodna knjižnica i čitaonica ”Vlado Gotovac” Sisak i ovog se ljeta pobrinula da školarcima tijekom ljetnih praznika osigura priliku za druženje s vršnjacima, kroz zabavno edukativne programe u Dječjem odjelu i Ogranku Caprag.

U četvrtak, 8. kolovoza u Dječjem odjelu otvara se izložba ”Ljetne književne preporuke”, koja će vam pomoći prilikom odabira naslova za čitanje tijekom ljeta, a istoga dana u 18 sati na rasporedu je program ”Igraj se i druži”, u sklopu kojeg su vam na raspolaganju brojne društvene igre. U petak, 9. kolovoza u 10 sati održat će se okupljanje čitateljskog kluba za djecu i mlade.

U Ogranku Caprag i u kolovozu se nastavlja program ”Bolje od kompa je biti kompa”, koji djeci i mladima svakodnevno nudi priliku za druženje uz društvene igre ”My map” – zabavno natjecanje i učenje zemljopisa uz interaktivnu kartu svijeta, ”Tko ili što” – društvena igra pogađanja osoba i pojmova na temelju zvučnih signala, ”Čovječe, glupiraj se” – društvena igra koja sadrži kartice sa zabavnim zadacima za igrače te ”Guess who? Istina ili laž”. A četvrtak u Capragu i dalje je rezerviran za mini kino. Filmske projekcije za djecu i mlade počinju u 17 sati.

najčitanije