Kulturni centar braće Radić organizira „Fotomaraton Posavine“

imp

Fotomaraton Posavine

Kulturni centar braće Radić poziva sve fotografe i zaljubljenike u fotografiju na sudjelovanje u prvom Fotomaratonu Posavine tijekom kojeg će se zabilježiti najljepše kulturne, prirodne i povijesne motive Martinske Posavine, a one najbolje izložit će se na izložbi koja je biti postavljena na dan općine Martinska Ves, 11. studenog 2022. godine.

 

Cilj je ovog fotomaratona interakcija između organizatora, natjecatelja te žitelja Posavine.
„Želimo među natjecateljima potaknuti maštovitost i kreativnost, no pružiti im zabavu, ali i upoznavanje s poviješću, kulturnom i prirodnom baštinom Martinske Posavine. Cilj je i promocija Martinske Posavine.“, poručuju organizatori.

 

Sudionici Fotomaratona Posavine moraju se prijaviti do 7. listopada 2022. na e-mail organizatora (kulturni.centar.brace.radic@gmail.com) te uplatiti kotizaciju od 50 kuna.
Program prvog Fotomaratona Posavine, koji će se održati 8.listopada s početkom u 10 sati, osim samog fotografiranja, predviđa i obilazak postava Kulturnog centra braće Radić i Desnog Trebarjeva uz kratko upoznavanje s djelom i nasljeđem Antuna i Stjepana Radića. Nakon fotografiranja za sve sudionike organiziran je ručak.

 

Detaljne propozicije Fotomaratona Posavine kao i upute za prijavu i uplatu kotizacije možete pronaći na stranicama Kulturnog centra braće Radić.

 

 

Foto – Kulturni centar braće Radić

najčitanije