Koncert SiRock orkestra i Dade Topića u starom klubu

imp

261020211635228845.jpeg

Nove aktivnosti glazbene djelatnosti Doma kulture Kristalna kocka vedrine vezane su uz SiRock orkestar koji je pod vodstvom Branka Kužnara Žana okupio renomirane glazbenike iz grada Siska, kako one koji djeluju u našem gradu tako i one koji svoju glazbenu karijeru ostvaruju u Zagrebu pa i dalje.
Taj orkestar koji predstavlja svojevrsni presjek svega što se u rock i popularnoj glazbi događa u Sisku – gradu koji je uvijek prisutan u tom glazbenom izričaju, još od kraja prošlog stoljeća pa do danas nakon nekoliko koncerata izvedenih pred sisačkom publikom predstavlja se recentnim stvaralaštvom.
U prostorijama kluba Kristalna kocka vedrine u subotu, 30. studenog 2019. godine u 21 sat održat će se veliki rock koncert na kojem će biti gosti Lela Kaplowitz, Antonija Kihalić, Trio Quatro i Dado Topić koji ustrajno potvrđuje svoju legendarnu karizmatičnost.

koncert si rock
Cijena ulaznice za koncert iznosi 20 kuna, a može se kupiti na blagajni Doma kulture KKV Sisak radnim danom od 15 do 20 sati, te vikendom sat vremena prije projekcije odnosno programa.

najčitanije