Kino klub Sisak priprema još jedan trening iz javnog zagovaranja

Kks Vizual Za Clanak

Članovi Kino kluba Sisak vas pozivaju na trening iz javnog zagovaranja koji se provodi u okviru projekta pod nazivom “Važni i snažni”.

 

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se u partnerstvu s voditeljem projekta Otvorenom medijskom grupacijom i partnerom Judita.

 

Sudionici/e će imati priliku kroz interaktivne radionice saznati više o procesu planiranja svih faza kampanje javnog zagovaranja i procesu provođenja kampanja. Rad će se temeljiti na konkretnim temama i potrebnim analizama. Rad će biti participativan i organiziran u timovima oko pojedinih tema kako bi se izbjeglo preklapanje aktivnosti pojedinih sudionika-ica i postigla veća efikasnost u pretpostavljenom nastavku rada nakon radioničkog procesa.

 

Svi polaznici trebaju sudjelovati u svim segmentima radionice, jer će se znanja, vještine ali i plan akcije graditi na temelju iskustava u prethodnim dijelovima radionice.

 

Datumi održavanja: 18. i 19. svibanj

Vrijeme trajanja: od 10:00 do 15:00 sati

Mjesto održavanja: Sisak, CIKS (Ul. Stjepana i Antuna Radića 20)

Prijave se primaju na poveznici, sudjelovanje je besplatno, a prijave traju do 16. svibnja. Prijavljujete se za cijeli ciklus, a broj mjesta je ograničen na 25 osoba.

najčitanije