Kino klub Sisak otvara vrata novim članovima

pm

261020211635281928.jpeg

Jedini kino klub u Sisku i Sisačko – moslavačkoj županiji, okupljalište filmaša i filmofila, Kino klub Sisak otvara vrata novim članovima.

Podsjetimo, Kino klub Sisak osnovan je krajem rujna 2013. godine. Promiče filmsku kulturu i umjetnost te edukaciju mladih naraštaja kroz radionice i tečajeve. Posljednji projekt Kino kluba Sisak je Star Film Fest, prvi filmski festival u Sisku čije se filmske projekcije odvijaju na otvorenom. Predstavlja okupljalište mladih iz Siska i Sisačko – moslavačke županije, Hrvatske i svijeta. Filmske kategorije koje će biti na Star Film Festu su dokumentarni, eksperimentalni, igrani i industrijski film.

Ovogodišnji, drugi po redu, Star Film Fest održat će se od 4. rujna do 6. rujna u Starom gradu. U sklopu festivala bit će organizirane filmske i fotografske radionice, glazbeni koncerti, izleti diljem grada Siska i Sisačko – moslavačke županije, odlasci u galerije i muzej te druženja, okrugli stolovi i tribine bliskih i privlačnih tematika.

Članstvom u Kino klubu Sisak moći ćete prisustvovati filmskim festivalima i radionicama, te sastancima Kino kluba Sisak, na kojima ćete svojim idejama i kreativnošću moći doprinijeti radu kino kluba. Broj članova je ograničen, a prijaviti se možete klikom na: https://docs.google.com/forms/d/1HLG9A8bp_q0HidpaRmCyh9SetzpDo_gokaj9dH4ZYmc/viewform

najčitanije