Ovaj tjedan "Trening iz javnog zagovaranja"

imp

Kks Vizual Za Clanak

U sklopu projekta „Važni i snažni“ kojeg provodi Kino klub Sisak bit će organiziran Trening iz javnog zagovaranja.

 

Sudionici/e će imati priliku kroz interaktivne radionice saznati više o procesu planiranja svih faza kampanje javnog zagovaranja i procesu provođenja kampanja. Rad će se temeljiti na konkretnim temama i potrebnim analizama. Rad će biti participativan i organiziran u timovima oko pojedinih tema kako bi se izbjeglo preklapanje aktivnosti pojedinih sudionika/ica i postigla veća efikasnost u pretpostavljenom nastavku rada nakon radioničkog procesa.

 

Svi polaznici trebaju sudjelovati u svim segmentima radionice, jer će se znanja, vještine ali i plan akcije graditi na temelju iskustava u prethodnim dijelovima radionice.
Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a Kino klub Sisak ga provodi kao partner zajedno s voditeljem projekta Otvorenom medijskom grupacijom i partnerom Judita.

 

Trening iz javnog zagovaranja održat će se 27., 28. i 29. travnja od 10 do 17.30 sati u CIKS-u (Stjepana i Antuna Radića 20).
Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete još samo danas (25. travnja). Prijavljujete se za cijeli ciklus, a broj mjesta je ograničen na 25 osoba

 

Link na prijavni obrazac –  https://bit.ly/trening-iz-javnog-zagovaranja

najčitanije