Jazz poslastica večeras u Sisku

imp

261020211635239289.jpeg

Velikom Djangu Reinhardtu u čast, Damir Kukuruzović Django Group i Paulus Schäfer večeras će u Domu INA Rafinerije nafte Sisak, održati veliki zajednički koncert koji predstavlja pravu esenciju gipsy jazz glazbe.

“Paulus Schäfer nizozemski je jazz glazbenik koji je svojim izvedbama na gitari stekao veliki međunarodni ugled na glazbenoj sceni. Pripada najvećim gitarističkim virtuozima današnjice i svakako se ubraja među najveće sljedbenike glazbe Djanga Reinhardta u svijetu. Zapravo obojica dolazimo iz obitelji Djanga Reinhardta.”, rekao je Kukuruzović o večerašnjem koncert.

Ovaj dvojac već je zajedno dijelio pozornicu pa publika zna da njihov zajednički koncert predstavlja pravu jazz poslasticu, jer ovaj gitaristički dvojac svojim gitarističkim umijećem uvijek fascinira publiku.

Osim Kukuzovića i Schäfera na gitarama, u dvorani Doma INA Rafinerije nafte Sisak, večeras će nastupiti i violinist Bruno Urlić, gitarist Miroslav Čehaić i Željko Bilbija na bas gitari. Kukuruzoviću i Schäferu na pozornici će se pridružiti i sisačka klapa Lađarice. Koncert počinje u 20 sati.

najčitanije