ROK JE 30 DANA

Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi SMŽ za 2022. godinu

Knjige Min

Sisačko-moslavačka županija, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo objavio je Javni poziv za predlaganje programa Javnih potreba u kulturi Sisačko-moslavačke županije za 2022. godini.

 

Sufinancirat će se programi manifestacija udruga u kulturi, likovne djelatnosti, kazališne, muzejsko-galerijske, nakladničke, knjižničarske, glazbeno-multimedijalne i arhivske; manifestacije koje promiču kulturu mladih, međunarodne kulturne suradnje, izgradnja, održavanje i opremanje iz područja kulture kao i zaštita i očuvanje arheološke baštine i nepokretnih kulturnih dobara.

 

Cilj poziva je institucionalno osnažiti udruge u području kulture te potaknuti njihove programe, projekte i aktivnosti; poticanje raznovrsnosti i kvalitete kulturne ponude na području SMŽ; poticanje ravnomjernog razvoja kulturnih djelatnosti i ponude kulturnih programa te očuvanje kulturne baštine. Javni poziv ima za cilj i potaknuti daljnji razvoj kapaciteta udruga u kulturi s područja županije, kao i izgradnja, održavanje, obnavljanje i opremanje objekata u kojima se obavljaju kulturne djelatnosti.

 

Na poziv se mogu javiti udruge u druge organizacije civilnog društva koje su se svojim statutima opredijelile za obavljanje djelatnosti u kulturi, čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti.

 

Upute za prijavitelje dostupne su na poveznici.

 

Nakon ispunjavanja on-line prijavnice sukladno uputama prijavitelj je dužan ispisati prijavnicu na papir, vlastoručno potpisati, staviti žig i sa ostalim priloženim dokumentima poslati na adresu (u zasebnoj koverti svaku prijavu) u natječajnom roku (30 dana).

najčitanije