Iz Kino kluba Sisak samo dobre vijesti

imp

261020211635291774.jpeg

Mladi a već uspješni. Mogli bi tako početi priču o Kino klubu Sisak koji je u svega nekoliko mjeseci svoga djelovanja postigao veliki uspjeh.

Iako relativno mladi, sisački filmoljupci, rade punom parom . Od svog osnutka, snimili su nekoliko filmovi, od kojih su dva, Iskreno božje magare i Happy uspjela ući u konkurenciju za nadolazeći 7. Four River Film Festival, koji se u Karlovcu održava od 17. do 21.6., otkrio nam je predsjednik kluba Matija Holjevac.

Uspjeh sa prvijencem, filmom Iskreno božje magare , samo im je dao vjetar u leđa, i ekipa sisačkih filmofila odlučila je svom gradu podariti još jedno kulturno događanje. Naime, Kino klub Sisak organizirat će Sky film festival. Mjesto događanja će biti Stari grad, a festival će u četiri dana, koliko je planirano njegovo trajanje, nuditi mnoga događanja. Osim projekcija reportaža i dokumentarnih filmova, planirane su i filmske radionice u kojima će se moći okušati svi zainteresirani.

Organizatori očekuju veliku posjećenost festivala kako sudionika, tako i samih posjetitelja, koji će zbog specifičnosti ambijenta u kojem će se održati, moći uživati u kinu na otvorenom.
Više o festivalu, kao i o radu Kino kluba Sisak, možete doznati na njihovoj facebook stranici.

najčitanije