Glazbena tribina u Skwhatu

mradenovic

261020211635210744.jpeg

U subotu, 28. prosinca u Klubu mladih Skwhat udruga Alternacija organizira tribinu te party u cilju osvještavanja lokalne zajednice o postignućima mladih osoba vezanih uz dub scenu i soundsystem kulturu. U Skwhatu će ugostiti troje mladih neafirmiranih glazbenika koji će iz različitih perspektiva, a koji će  progovarati, kako o uspjesima tako i o poteškoćama na svom glazbenom putu.

”Pozivamo stoga sve zainteresirane za glazbenu produkciju, opremu, poduzetničke pothvate u području glazbe, ali i sve vas koji želite saznati nešto više o tematici vezanoj uz domaću dub scenu da posjetite tribinu 28.12. u Skwhatu! Nakon tribine, slijedi party”, poručuju organizatori.

Na tribini će gostovati Igor Shantea koji se bavi izradom MIDI kontrolera koji su bazirani na slobodno dostupnoj, otvorenoj i besplatnoj platformi. Svoju priču ispričat će i Luka Setić koji je uz Vedrana Šimuneca stvorio vlastiti soundsystem. Publici će se predstaviti i Ticija – glazbenica koja kombinira tonove koji potječu iz raznih zemalja svijeta.

Tribina počinje u 20:00 sati u prostorijama Skwhata, a više detalja čeka vas na poveznici.

najčitanije