Foto natječaj „Rascvjetani Sisak“

imp

261020211635254553.png

Star Film Fest priprema foto natječaj pod nazivom „Rascvjetani Sisak“.
„Kao što sam naziv da naslutiti tražimo od Vas da zabilježite cvijet u svoj njegovoj raskoši na lokacijama grada Sisak. Razigrajte maštu i dajte oduška svojoj kreativnosti. Na natječaj možete poslati tri fotografije u tehnici po vašem izboru, te kao ljubitelji modernih metoda dajemo Vam otvorene ruke u obradi i dizajnu fotografije. Izložba najboljih fotografija biti će za vrijeme Star Film Festa i Kupskih noći na 4 različite lokacije, što omogućava vašem radu da bude viđen i cijenjen. Stručni žiri pod vodstvom Mladena Cukora, Lorne Kijurko, Franje Matkovića i Hrvoje Mareković odabrat će fotografije za izložbu i dodijeliti nagrade i pohvale autorima.“ – pojasnili su organizatori Star Film Festa napominjući da autor (stariji od 16 godina, profesionalci i amateri), slanjem fotografija potvrđuje autentičnost snimljenih fotografija, te preuzima odgovornost za prijavljeni sadržaj. Također ističu da organizator bez naknade može koristiti odabrane fotografije za reprodukciju u katalogu i objavu u svrhu promocije festivala, natječaj i izložbe.
Fotografije treba poslati najkasnije do 1.kolovoza na e-mail: foto@sfilmfest.com s naslovom „Za foto natječaj“, zajedno s imenom i prezimenom autora te nazivom slike.
Fotografije se šalju u digitalnom obliku, format JPEG ili JPG, rezolucija 300 dpi, max 3000 pix. po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15MB.

najčitanije