Filmska radionica ''Planet film'' za školarce i njihove nastavnike

ibb

261020211635264884.jpeg

Kino klub Sisak organizira filmsku radionicu „Planet film“ s učenicima sisačkih osnovnih škola. Polaznici će u razdoblju od listopada do studenog u prostorijama Kino kluba učiti osnove snimanja filmskog materijala, montažu slike i zvuka te kopiranje i umnožavanje filmova.
Voditelji radionica bit će Leo Vitasović i Teo Vukšan uz asistenciju Matije Holjevca i Jasne Kapelac, koji će svoje znanje i vještine usmjeriti na izobrazbu mladih filmaša u kategorijama igranog i dokumentarnog filma.
Konačni proizvodi radionica prikazat će se na javnim promocijama u prostorijama Kino kluba Sisak, a bit će poslani i na brojne filmske festivale, kako unutar tako i van Hrvatske.
Prijaviti se možete do 21.10.2016. putem službene stranice http://kks.hr/prijava-planet-film/ na facebook stranici Kino kluba Sisak ili na broj telefona 099 591 5656.
Osim za učenike osnovnih škola, poziv je otvoren i za njihove nastavnike koji bi željeli naučiti više te i sami kasnije pokrenuti filmske grupe u svojim osnovnim školama.
Prva radionica održati će se 22.listopada u prostorijama Kino kluba Sisak.

najčitanije