FA Etno Siscia Sisak srebrni na 29. Susretu hrvatskih tamburaških orkestara i sastava

imp

Fa Etno Siscia 1

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture i suorganizaciji Zajednice kulturno umjetničkih udruga Zagrebačke županije, KUD-a „Preporod“ Dugo Selo i HDS ZAMP-a, u Dvorani „Preporod“ u Dugom Selu 5. i 6. studenoga 2022. održan je 29. Susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava.

Na 29. Susretu natjecalo se sveukupno 19 tamburaških orkestara i sastava s preko 400 tamburaša, izabranih na županijskim smotrama i pojedinačnim preslušavanjima te evaluacijom video snimki od strane selektora.

Na tom natjecanju Sisak i Sisačko – moslavačku županiju predstavljao je FA „Etno Siscia Sisak“, čiji je tamburaški sastav osvojio Srebrnu plaketu.
Za visoku razinu kvalitete izvedbi FA Etno Siscia Sisak brine se voditelj sastava Davor Bakarić, a za prateće vokale pobrinuli su se voditelj pjevanja Matej Ralašić i umjetnički voditelj Hrvoje Grabić.

Više informacija o ovom natjecanju kao i dobitnike po kategorijama možete pročitati klikom na 29. Susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava.

Fotografije tamburaških orkestara i sastava za slobodno korištenje (autor: Dino Možek) su objavljene na Facebook stranici HSK-a.

 

Video snimke možete pronaći na https://www.youtube.com/watch?v=u-QyF9sKPKI&list=PLwe2lExhPcQ704_bFYQeT4UNJzVECwN_P

 

 

Foto – FB Hrvatski sabor kulture

 

najčitanije