F20 premijerno u sisačkom Domu kulture

nn

261020211635239717.jpeg

Sutra u 18 sati, u sisačkom Domu kulture, održat će se premijera hrvatskog filma F20 i to uz druženje s filmskom ekipom.

F20 je napeti psihološki triler o mladoj djevojci Martini (debitantica Romina Tonković) koja ljeti ostaje u Zagrebu i raznosi pizze, radeći u pizzeriji svog strogog oca (igra ga Mladen Vulić). Martina upoznaje stidljivog mladića Filipa (Filip Mayer iz “Zagonetnog dječaka”) koji neprestano igra video igre i naručuje pizze. Nakon što Martina nagovori Filipa da ukradu novac njenom ocu i pobjegnu na Zrće, njihova nevina ljetna avantura se ubrzo pretvara u krvavu, noćnu moru.

F20 je film s neočekivanim obratima, film pun ljubavi, akcije, pjevanja i plesa, film u kojem se predstavlja najnoviji glazbeni hit mladog, perspektivnog benda “Mr. Albino”, u kojem su prizori iz netom objavljene hrvatske video igre “SCUM” koja je postigla izniman svjetski uspjeh, te domaći film koji će svakako iznenaditi publiku svojom svježinom, atraktivnošću i emocijama.

Cijena ulaznice je 20 kuna za parter, a 23 kune za balkon, a u prodaji su na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije.

Ako film ne uspijete pogledati sutra, druga prilika vam se nudi u nedjelju u 18 sati.

najčitanije