Donatorski koncert grupe Tai Vorta za obitelj Šimić

imp

Vratimo Djecu U Topli Dom 2

Sisačka obitelj Šimić – Jure, Mirna i dvije djevojčice Lana i Luce, jedna je od mnogih koja je nakon potresa ostala bez doma i adrese.
Taman kad su pomislili da su kupnjom stana na kredit riješili svoje stambeno pitanje dogodio se potres koji im je uništio sve. Sreća u svemu tome je da su svi iz potresa izašli neozlijeđeni i što su i dalje zajedno, ali sada na privremenom smještaju kod Jurinih roditelja u Komarevu.

 

Kako bi pomogli obitelji Šimić da još jednom riješe svoje stambeno pitanje, prijatelji su pokrenuli donatorsku akciju “Vratimo djecu u topli dom”. Dosad je prikupljeno nekoliko desetaka tisuća kuna, a cilj je prikupiti dovoljno za kupnju male kućice.

 

Donatorska akcija „Vratimo djecu u topli dom“ organizira se do 31. prosinca ove godine. U sklopu akcije 11. prosinca organizira se donatorski koncert za kupnju novog doma dviju djevojčica. Nastupit će zagrebački rock banda Tai Vorta u Domu INA Rafinerije nafte, na adresi Ante Kovačića 1 u Sisku u 18 sati.

 

tekst se nastavlja nakon oglasa

 

Cijena ulaznica je donacija po želji. Dođite i svojim prisustvom postanite dio velikog srca koje kuca za Lanu i Lucu te njihovu budućnost.

 

Osim donacije za koncert pomoći možete i putem aukcija koje se objavljuju na FB stranici Vratimo djecu u topli dom, te se i na taj način prikupljaju sredstva za pomoć obitelji Šimić.

 

 

Način na koji se možete uključiti:
1. Direktnom uplatom na zasebni račun
OPIS PLAĆANJA: UPLATA: “Vratimo djecu u topli dom”
IBAN: Mirna Šimić
HR4024020063104257522
BIC
ESBCHR22
2. Kupnjom ulaznica i dolaskom na koncert grupe TAI VORTA 11.12.2022.
3. Uključivanjem u aukciju
Ponude će biti objavljivane na stranici
U aukciju se možete uključiti kao donator usluga, proizvoda ili stvari koje se kasnije licitiraju ili sudjelovanjem u nadmetanju za ponuđene predmete.
4. Dijeljenjem objava vezanih uz akciju

 

najčitanije