Do nedjelje prijave za filmske radionice

imp

251020211635202624.png

Kino klub Sisak u sklopu projekta „Planet film“ provodi filmsku radionicu namijenjenu učenicima sisačkih osnovnih škola. Polaznici će putem online platforme učiti osnove snimanja filmskog materijala, zatim montažu slike i zvuka.

Voditelji radionica bit će Teo Vukšan uz asistenciju voditelja projekta Matije Holjevca. Oni će svoje znanje i vještine usmjeriti na izobrazbu mladih filmaša, u kategorijama igranog i dokumentarnog filma.

Konačni produkt radionica odnosno cilj je snimiti dva filma, igrani i dokumentarni. Filmovi će se prikazati na javnim promocijama u prostorijama Kino kluba Sisak, a i aplicirati će se na brojne filmske festivale, kako unutar tako i van Hrvatske. Snimanje i prikazivanje filmova planira se napraviti prema propisima civilne zaštite.

Prijaviti se možete do 6.12.2020. putem službene stranice Kino kluba Sisak ili na broj mobitela 099 591 5656. Osim učenika osnovnih škola, poziv je otvoren i za njihove nastavnike koji bi željeli naučiti više te i sami kasnije pokrenuti filmske družine u svojim osnovnim školama.

najčitanije