Dan žena uz Dnevnik malog Perice

imp

261020211635246977.jpeg

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, Dom kulture KKV Sisak pripremio je pravu kazališnu poslasticu za sve ljubitelje kazališta. Na Dan žena, u četvrtak, 8.ožujka, u Kazalištu 21 u 20 sati održat će se predstava koja iznova plijeni srca publike u izvedbi Amaterskog kazališta Sisak “Dnevnik malog Perice”. Ovoga puta ženska populacija imat će besplatan ulaz, dok će muškarci morati platiti kartu u iznosu od 10 kuna.
˝Dnevnik malog Perice“ poznata je priča Vjekoslava Majera svojevremeno ekranizirana pod naslovom ˝Tko pjeva zlo ne misli˝. Komedija je to o odnosima velikih emocija – ljubavi i mržnje, priča o galerijama svakodnevnih ljudi s kojima i među kojima živimo, pjevamo, radujemo se i tugujemo. Glavnina radnje odvija se u stanu obitelji Šafranek, njihovom dvorištu, obližnjoj kavani, a zaplet započinje kada u život obitelji Šafranek uleti gospodin Fulir i poremeti odnose cijele obitelji.
U predstavi glume: Željka Marelj, Marijana Barišić, Marko Nedug / Danijel Radić, Silvije Vadla, Maks Hajneman, Nina Prangovski, Blaženka Vrbanac, Anita Čalić, Zoran Osmanlić, Bojan Dunaj, Dejan Devetak, Mladen Knežević, Branko Kužnar, Darko Priljević i Stjepan Milatović.
Karte se mogu kupiti na blagajni Doma kulture KKV Sisak radnim danom od 15 do 21 sat.

dnevnik malog perice

najčitanije