Čeka se odluka selektora

ibb

271020211635293615.jpeg

Završena je još jedna Županijska smotra kazališnih amatera, na kojoj se ove godine u Domu kulture Sisak predstavilo 5 glumačkih grupa. Prvotno je bilo najavljeno 8 predstava, no svoje sudjelovanje na smotri, otkazali su Amatersko kazalište Sisak sa predstavom “Sumnjivo lice”, Scena Sisak otkazala je izvedbu drame “Majke”, a KUD Seljačka sloga Greda Sunjska odustao je od nastupa s predstavom “Prevareni grof”.

Zupanijska smotra kazalisnih amatera - 01

Pred selektorom Igorom Ružićem, koji će odabrati predstavnika županije Festivalu hrvatskih kazališnih amatera, nastupile su dramske skupine SKD Prosvjeta Pododbor Sisak, koja je izvela Ženske razgovore, Češka Beseda Sisak sa Poštarskom bajkom, Plesni teatar Doma kulture Sisak sa predstavom LetMeGo, Scena Sisak sa predstavom “Na pučini” i Amatersko kazalište Radoholičari iz Dvora s Patnjama jedne žene.

Zupanijska smotra kazalisnih amatera - 02

Pobjednik Županijske smotre, prema odabiru selektora, putuje na Festival hrvatskih kazališnih amatera koji će se od 23. do 25. svibnja održavati u Vodicama i od 30. svibnja do 1. lipnja u Slavonskom Brodu, a rezultat izbora bit će poznat sljedeći tjedan.

najčitanije