Božićna priča, Pismo za Djeda Mraza i Carevo novo ruho u Kazalištu 21

imp

261020211635210925.jpeg

Dramski studio Kocka i Kockica pripremili su božićni program koji će se održati večeras od 20 sati u Kazalištu 21. Polaznici studija pripremili su Božićnu priču, Pismo za Djeda Mraza i Carevo novo ruho. Ulaz je besplatan.
Polaznici Dramskog studija Zelena kockica pripremili su kratku predstavu Božićna priča Maria Gavrana. Priča govori o djevojčici Zlatki koja nakon roditeljske kritike krene u svijet potražiti Sjedobradog. Na putu susreće pomagače koji u njoj prepoznaju dobrotu zbog svojih dobrih djela. Sretan završetak priče dovest će na scenu i samog Djeda Božićnjaka i usrećiti dobricu Zlatku.
Dramski studio “Plava kockica”
Pismo za Djeda Mraza malena Ana nije stigla poslati, no sestra i brat pomoći će joj i proputovati cijeli svijet ne bi li ga pronašli i nagovorili Djedicu da i Ani ovog Božića donese dar.
Ritmična predstava potaknut će na razmišljanje o pomaganju članovima obitelji zbog kojih smo ponekad u stanju preokrenuti svijet da im udovoljimo.

Dramski studio Kocka
Dramatizacija Andersenove popularne bajke Carevo novo ruho dobila je šarmantan prizvuk jer u stihovma govori o taštini i neiskrenosti mnogih likova. Car je poznat po svojoj potrošnji kraljevske riznice na modne dodatke i najnovije krojeve. Poznata je i ludost njegovih podanika koji se ne usuđuju usprotiviti njegovoj volji, no jedno naivno dijete reći će istinu i sve ih naučiti pameti.

najčitanije