Božićgrad u Kazalištu 21

ibb

261020211635273420.jpeg

Polaznici Dramskog studija Doma kulture Sisak, u sklopu programa Božić u gradu, predstavit će se s novom predstavom „Božićgrad“ , u subotu, 19. prosinca u 10 sati u Kazalištu 21.
Božićgrad je veseo i šaren grad u kojem su djeca uvijek sretna, roditelji bezbrižni i razdragani, a gradonačelniku je najvažnije da Božićgrad dostojno dočeka Božić. Ono u čemu svi građani ovog čarobnog grada uživaju, promatranje je zvjezdanog neba, no božićne zvijezde naruše svojom odlukom blaženstvo u Božićgradu. Tko će razriješiti situaciju i hoće li i ovog Božića biti sve kako treba, pitanje je koje muči sve građane i Djeda Božićnjaka. Ovoga puta predstava neće imati sretan završetak, osim ako građanima Božićgrada malo ne pomogne publika.
Tekst i režiju potpisuje Dubravka Granulić, a u predstavi igraju: Franka Kuryk, Gabrijela Kuryk, Ana Tuškanec, Ignacija Kuryk, Lucija Tuškanec, Maks Hajneman, Luka Radulović, Mia Medjed, Una Vasilik, Barbara Elić, Mihael Jajčinović, Nikola Pirc, Nika Mahmutagić i Mia Plavšić.

Predstava će biti odigrana i u ponedjeljak, 21.12.2015. godine u 19,30 sati u Kazalištu 21.
Ulaz na predstave je besplatan.

najčitanije